Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ


Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, το Τμήμα Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς γιόρτασε μαζί με την λήξη της φετινής χρονιά για τις Ακαδημίες Μπάσκετ και την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Απονομή Βραβείων

Γονείς και φίλοι παρακολουθούν την γιορτή μας

Κύπελλο στους MVP για την σεζόν 2014/2015 κάθε τμήματος 

Τα παιδιά γιορτάζουν και χαίρονται μοναδικές στιγμές

Τα παιδιά των ακαδημιών παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγώνες και διαγωνισμούς δεξιοτήτων στους γονείς και τους φίλους τους, στο κλειστό γυμναστήριο του Ζηρινείου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την Δημοτική Αρχή ο Δήμαρχος Κηφισίας, κ. Γιώργος Θωμάκος και ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ <<Δημίτριος Βικέλας>> με αρμοδιότητα στον τομέα του Αθλητισμού κ. Αχιλλεας Κουρέπης.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκος χαιρετάει τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Δουβή 

Ο κ. Αχιλλέας Κουρέπης στην απονομή μεταλλίων στους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών μας

Επίσης στην γιορτή παρόντες ήταν εκπρόσωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ οι οποίοι μαζί με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, κ. Γιάννη Σιώμο ανακοίνωσαν την νέα συνεργασία που εγκαινιάζουν τα δύο αθλητικά σωματεία με την έναρξη της επόμενης χρονιάς στις ακαδημίες του μπάσκετ.

Ο κ. Δουβής καθώς παραλαμβάνει ειδική αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό από τον πρόεδρο του Γ.Σ.Κηφισιάς κ. Γιάννη Σιώμο

Την νέα αυτή συνεργασία χαιρέτισαν και γιόρτασαν μαζί με τα μέλη των Ακαδημιών Μπάσκετ του Γ.Σ.Κηφισιάς, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρος Δουβής, ο α’ βοηθός προπονητής της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Άγγελος Κορωνιός και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ κ. Νίκος Αποστολίδης.


Από αριστερά ο κ. Σταύρος Δουβής, ο κ. Άγγελος Κορωνιός, ο κ. Γιάννης Σιώμος, ο κ. Παύλος Κουλούρης, ο κ. Νίκος Αποστολίδης και προπονητές των Ακαδημιών μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου